Bleeker Schadeherstel is onderdeel van de Bleekergroep

WA Verzekering

U heeft een aanrijding met een andere auto.
Het is niet uw eigen schuld. Er komt dan een expert van de tegenpartij. De tegenpartij dient u schadeloos te stellen. Dat wil niet zeggen dat u met het vastgestelde bedrag altijd de schade volledige kunt laten herstellen, maar dat het bedrag soms gerelateerd wordt aan het verschil in waarde van uw auto vóór en na de aanrijding. Dus wat de feitelijke waardevermindering is.

U heeft een aanrijding met een andere auto.
Het is wel uw eigen schuld. U moet dan zelf de schade betalen. Vraag AutoSchade Herstel Twente naar voordeligere reparatiemethoden. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto kunt u denken aan gebruikte onderdelen of aan alternatieve reparatiemethoden zoals kunststofreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Ook als u zonder vervangend kunt vervoer scheelt dat in de kosten.

U heeft een aanrijding met een paaltje, of u raakt een muurtje bij het uitrijden van de garage, een zgn. eenzijdige aanrijding.
U moet zelf de schade betalen. Vraag AutoSchade Herstel Twente naar voordeligere reparatiemethoden. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto kunt u denken aan gebruikte onderdelen of aan alternatieve reparatiemethoden zoals kunststofreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Ook als u zonder vervangend kunt vervoer scheelt dat in de kosten.

U heeft een aanrijding met een dier.
U moet de schade zelf betalen. Vraag AutoSchade Herstel Twente naar voordeligere reparatiemethoden. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto kunt u denken aan gebruikte onderdelen of aan alternatieve reparatiemethoden zoals kunststofreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Ook als u zonder vervangend kunt vervoer scheelt dat in de kosten.

Top