Bleeker Schadeherstel is onderdeel van de Bleekergroep

WA Extra verzekering

U heeft een aanrijding met een andere auto.
Het is niet uw eigen schuld. Er komt dan een expert van de tegenpartij. De tegenpartij dient u schadeloos te stellen. Dat wil niet zeggen dat u met het vastgestelde bedrag altijd de schade volledige kunt laten herstellen, maar dat het bedrag soms gerelateerd wordt aan het verschil in waarde van uw auto vóór en na de aanrijding. Dus wat de feitelijke waardevermindering is. Kijk ook onder Totall Loss.

U heeft een aanrijding met een andere auto.
Het is wel uw eigen schuld. U moet dan zelf de schade betalen. Vraag AutoSchade Herstel Twente naar voordeligere reparatiemethoden. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto kunt u denken aan gebruikte onderdelen of aan alternatieve reparatiemethoden zoals kunststofreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Ook als u zonder vervangend kunt vervoer scheelt dat in de kosten.

U heeft een aanrijding met een paaltje, of u raakt een muurtje bij het uitrijden van de garage, een zgn. eenzijdige aanrijding.
U moet zelf de schade betalen. Vraag AutoSchade Herstel Twente naar voordeligere reparatiemethoden. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto kunt u denken aan gebruikte onderdelen of aan alternatieve reparatiemethoden zoals kunststofreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Ook als u zonder vervangend kunt vervoer scheelt dat in de kosten.

U heeft een aanrijding met een dier.
Bij veel WA-Extra verzekeringen is een aanrijding met een dier gedekt. Uw verzekeraar kan u nader infomeren. Bij een aanrijding met dieren komt er altijd een expert van uw verzekeraar. Maak dus nooit uw auto schoon na zo’n aanrijding, haren of andere resten op uw auto zijn uw bewijsmateriaal! Is de schade gedekt, dan betaalt uw verzekeraar uit onder aftrek van uw eventuele eigen risico.

Top