Bleeker Schadeherstel is onderdeel van de Bleekergroep

Via de verzekering

Een aanrijding komt altijd ongelegen. Ook al hebt u, gelukkig, geen lichamelijk letsel dan is er toch nog de materiële schade die hinder en ongemak mee brengt. Deze schade ziet u graag hersteld. Om dat te bereiken zijn er een aantal stappen nodig.

Schadeformulier
Om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken proberen wij u zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat u snel weer op weg kunt. Enkele zaken zult u echter zelf ter hand moeten nemen. Het belangrijkste is dat u het Europees Schadeformulier volledig invult. Zie voor tips op “melden schade” onder het menu “Service”. Hierbij kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.

Schade afhandeling
Ook is het belangrijk dat u uw rijbewijs, kentekenbewijs, schadeformulier en de groene kaart meeneemt. Wanneer wij alle relevante gegevens bij de hand hebben kunnen wij snel de schade met uw verzekeraar of leasemaatschappij afhandelen. Kijk hiervoor ook op “SchadeTraject” onder het menu “Grote schades”.

No-claim
Indien de schuld bij u zelf ligt is het belangrijk voor u om te weten wat de financiële consequenties zijn. Met één telefoontje informeren wij graag voor u bij uw verzekeraar welke gevolgen het heeft voor uw no-claim opbouw. Mocht dit voor u ongunstig uitpakken dan adviseren wij u de schade zelf te betalen. Zie hier voor ook het menu “verzekeringen”

Wij hebben contacten met alle maatschappijen!

Top