Bleeker Schadeherstel is onderdeel van de Bleekergroep

Ster

Het ziet er niet direct ernstig uit en er lijkt niet zoveel aan de hand, maar een kleine ster of pit in uw voorruit kan al snel veranderen in een flinke barst. Dit komt doordat de voorruit van een auto deel uitmaakt van de zelfdragende carrosserie. Genoeg reden dus om dit tijdig en gratis te laten repareren.

Als de beschadiging niet groter is dan een 2 euro muntstuk kan de ruit meestal gerepareerd worden. Het helpt natuurlijk wanneer u het plekje afdekt, om vervuiling te voorkomen. Dit kan ook gewoon met een stukje tape.

De reparatie
De reparatie wordt uitgevoerd door hars te injecteren met speciaal gereedschap. Dit wordt altijd gedaan door speciaal opgeleide autoschadeherstellers. Daarna wordt de plek afgedekt met een “finish hars” en met ultra violet licht gedroogd. Op die manier ontstaat er een perfecte reparatie, mede omdat wij de voorkeur geven aan reparatie in onze werkplaats onder droge, normale omstandigheden.

Verzekering
Wij regelen ook de administratieve afhandeling met uw verzekeraar. Bij all-risk, en WA casco (soms ook WA plus) is voor u de reparatie van een ster of pitje gratis!

Genoeg reden dus om uw ruit snel te laten repareren.

Top