Bleeker Schadeherstel is onderdeel van de Bleekergroep

Scheur of barst

Is uw ruit gescheurd, de reparatieplek van een ster te groot of precies in het gezichtsveld? Dan is het veiliger de ruit vakkundig te laten vervangen. Daarvoor bent u bij AutoSchade Herstel twente aan het goede adres.

Voor de voorkeur om de ruit te vervangen onder goede omstandigheden, met gebruik van uitgekiende gereedschappen en de beste verlijm methode is onze werkplaats onder droge en warme omstandigheden de perfecte plek.

Verzekering
Ook regelen wij de administratieve afhandeling met uw verzekeraar. Bij All-Risk, en WA casco (soms ook WA plus) betaald u maar de helft van uw eigen risico. In de meeste gevallen is dit slechts € 68,-.

Fabels over Autoglas

  • Kan mijn voorruit naar binnen vallen als er al een scheur in zit? Nee, een voorruit bestaat uit twee dunne glaslagen met daartussen een stevige laag folie. De barst of steenslag zit meestal alleen in de buitenste glaslaag.
  • Kan mijn voorruit verbrijzelen? Nee, in principe niet. Moderne auto’s hebben gelaagd glas, zie hierboven. Klassieke auto’s kunnen nog “gehard”glas hebben, deze verbrijzelen net als de zijruiten, wel.
Top