Bleeker Oldenzaal is onderdeel van de Bleekergroep

Inbouw

Voor het inbouwen van diverse systemen bent u bij Bleeker aan het juiste adres.
Onze mensen zijn gespecialiseerd in het inbouwen van:

  • Audio-systemen
  • Multimediasystemen
  • Carkits
  • LPG installaties etc.

Wij leveren elk gangbaar merk. Voor vragen of alle mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met ons magazijn.

Bedrijfswagens in- en ombouw

Ook voor bedrijfswagen inbouw en ombouw (vloerplaten, wandbekleding, side bars, volledige inrichtingen)hebben wij specialisten in dienst. Zij passen het aan zoals u dat wenst. Zie voor meer informatie de pagina Bedrijfswagenombouw onder werkplaats/magazijn.

LPG

Autogas is op dit moment in financieel opzicht de meest aantrekkelijke autobrandstof. Autogas al rendabel vanaf 14.000 kilometer per jaar en voor een occasion op autogas zelfs al vanaf zo’n 4.000 kilometer per jaar (afhankelijk van het type en motorinhoud). Een liter autogas kost slechts zo’n € 1,- terwijl een liter benzine richting de € 1,75 gaat. De overheid geeft ook nog eens een flinke korting op de wegenbelasting bij G3-installatie in uw auto.

Auto’s op autogas doen dankzij moderne, elektronische systemen qua rijprestaties en comfort gelukkig niet meer onder voor benzine en dieselauto’s. Auto’s op autogas zijn bovendien veel milieuvriendelijker dan benzine- en dieselauto’s. U bespaart dus niet alleen geld, maar levert ook een bijdrage aan de verbetering van het milieu en de luchtkwaliteit.

Laat onze medewerkers voor u bereken of LPG rijden voor u aantrekkelijk is.

Top