Bleeker Oldenzaal is onderdeel van de Bleekergroep

Bedrijfswagen ombouw

We zien ze overal in het dagelijkse leven, bedrijfswagens. Om hun werk goed te kunnen doen moeten ze zijn voorzien van een praktische en ergonomische inrichting.

Vloerplaat

volledigeinrichtingIn (bijna) alle bedrijfswagens wordt een beschermplaat op de vloer gemonteerd. Deze duurzame vloerplaten zijn van zeer hoge kwaliteit en slijtvast. Daarnaast is de vloer vloeistof afstotend en voorzien van een anti-slip laag. De vloer sluit perfect aan op de vorm van de bus. De randen van de achterdeur en eventuele schuifdeuren worden netjes afgewerkt met een aluminium strip.

Wandbetimmering

Om de zijkanten van uw bedrijfswagen te beschermen kunnen deze worden voorzien van wandbetimmering. Naast bescherming geven ze de laadruimte ook een nette aanblik. Bij wandbetimmering wordt veelal gekozen voor lat-om-lat betimmering of volledige wandbetimmering.

Side Bars

Side bars geven uw bedrijfswagen niet alleen een robuust uiterlijk, het beschermt uw auto ook tegen kleine beschadigingen bij het manouvreren of het laden door een heftruck. De keuze uit sidebars is groot; ronde eindstukken of recht aflopende eindstukken, hoogglans of geborsteld aluminium, met of zonder steps etc.

Volledige inrichting

Ook is het mogelijk uw bedrijfswagen compleet in te laten richten naar uw eigen wensen. Onze inrichtingen zijn van zeer hoge kwaliteit en beïnvloeden uw laadvermogen nauwelijks. Wanneer u kiest voor een volledige inrichting ziet uw laadruimte er netjes en overzichtelijk uit. Bij een aanrijding blijven alle materialen netjes op hun plek zitten.

Maatwerk

Ook wanneer u speciale wensen heeft bent u bij Bleeker aan het juist adres; van autotransporter of koelwagens tot aan marktkramen. Door onze afspraken met diverse carroseriebouwers en andere externe bedrijven kunnen wij u kwaliteit voor een goede prijs aanbieden.

Dit is slechts een kleine selectie van de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen om ook uw bedrijfswagen samen te stellen.

Top