Bleeker Oldenzaal is onderdeel van de Bleekergroep

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Auto Bleeker is al sinds jaar en dag actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons werk op het gebied van duurzaam ondernemen moet doeltreffend, realistisch en winstgevend zijn. We geven prioriteit aan zaken die dicht bij onze producten en dienstverlening staan, die een zo groot mogelijke impact hebben en die binnen onze macht liggen om er invloed op uit te oefenen. Wij nemen stap voor stap maatregelen om beter om te gaan met milieuproblemen en maatschappelijke kwesties, zowel intern als extern.

Wat betekend duurzaam ondernemen voor Auto Bleeker in de praktijk

Auto Bleeker heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat Auto Bleeker bijvoorbeeld adviseert om alleen nog maar stille en zuinige banden te gebruiken en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze af te voeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere materialen die wij gebruiken. We gebruiken groene stroom en springen al jaren hier zuinig mee om.

Auto Bleeker adviseert u onder andere op het gebied van brandstofbesparende accessoires. Wij laten u bijvoorbeeld het effect zien van een navigatiesysteem en cruisecontrol. Ook geven wij in onze showroom het energielabel en de CO2-uitstoot weer. Zo heeft een consument snel inzicht in het milieueffect van de keuze voor een bepaalde auto. Auto Bleeker Lease adviseert bedrijven om duurzamer met de wagenparken om te gaan en adviseert wagenpark beheerders om de juiste beslissingen te maken met betrekking tot duurzaam ondernemen.

Bij onze wasstraat word het gebruikte water opnieuw gebruikt en wordt het water opgewarmd door zonneboilers op het dak van het gebouw.

Onze producten

Ook in onze producten zien we duurzaamheid en milieuvriendelijkheid terug. Opel heeft de eco-flex reeks, KIA heeft de ECO-dynamics reeks, waarbij de uitstoot tot een minimum wordt beperkt met de meest geavanceerde technologie. Inmiddels hebben we de Opel Ampera, welke 100% elektrisch kan rijden zonder schadelijke uitstoot!

Het Symbool

Het klavertje is ons symbool voor duurzaam, voorspoed en geluk. Iets wat aansluit bij onze filosofie van onze organisatie. Een klavertje 4 is het meest groene wat men vind in de Nederlandse vegetatie. Het groeit alleen als de grond en het milieu gezond zijn. Is dat niet het geval, dan zal deze als eerste verdwijnen. Het is dan ook ons streven om duurzaam te ondernemen in alle mogelijke vormen daar waar mogelijk. Ons klavertje 4 zult u dan ook op al onze groene producten aantreffen.

Top