Bleeker Lease is onderdeel van de Bleekergroep

Over ons

Bleeker Fleetsales & Lease : Uw persoonlijke mobiliteitspartner in Twente

Bleeker Fleetsales & Lease is een universele en merk onafhankelijke leasemaatschappij. Met bijna 100 jaar ervaring met mobiliteit zijn wij in Twente voor bedrijven en organisaties een vertrouwde partner. Elke onderneming heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen op het gebied van mobiliteit. Onze vaste contactpersonen beschikken over de kennis & mogelijkheden om hiervoor dé oplossing te bieden. Naast personenauto’s van elk merk leveren wij maatwerkoplossingen voor bedrijfswagens. Ombouw, inrichting, belettering en leasing op één adres. Kennis en kunde samen met heldere afspraken en duidelijke managementrapportages. Dat is wat wij leasen zonder zorgen noemen!

Bij ons staat niet de auto maar u als ondernemer met al de specifieke eisen & wensen van uw onderneming centraal. Er zit geen verschil in onze auto’s en die van andere leasemaatschappijen. Het verschil zit in onze aanpak. Wij zijn net als u ondernemer en begrijpen dat flexibiliteit en creativiteit noodzakelijk zijn om succesvol te zijn. Dit betekent dat wij vaak een andere (extra) oplossing aanbieden waar u misschien niet eens aan gedacht had. Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op om te zien hoe wij uw mobiliteit kunnen verzorgen.

Alle merken voor een scherpe prijs!

Doordat wij landelijk groot inkopen op alle componenten van het leasecontract zijn wij volledig merk onafhankelijk. Wij kunnen dus elk merk en model leveren voor een scherpe prijs. Voor zowel voor lease als fleetsales doeleinden. Bovendien hebben wij veel kennis in huis waarmee wij u altijd van een goed en eerlijk advies kunnen voorzien. Behalve kennis over personenwagens is er ook specialistische kennis aanwezig over bedrijfswagens en de inrichting en eventuele ombouw ervan. Indien u dit wenst regelen wij alles voor u!

Wij hebben regelmatig acties, aanbiedingen en nieuws op lease- en mobiliteitsgebied. Om op de hoogte te blijven schrijft u zich eenvoudig in voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Top