Bleeker Lease is onderdeel van de Bleekergroep

Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende leasevorm in het zakelijke verkeer. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief assurantie,afschrijving,onderhoud,reparatie, banden en vervangend vervoer. Alle operationele risico’s worden van u overgenomen tegen een vaste kilometer kostprijs. Uw autokosten zijn dus eenvoudig te budgetteren, u weet precies waar u aan toe bent. Conform uw wensen kan het pakket worden aangepast.

Door onze grote inkoopkracht op alle vlakken én onze expertise hebben wij bij veel relaties van ons gezien dat leasen tegen de verwachting in vaak goedkoper uitpakt dan aanschaf in eigen beheer.  Deze inkoopkracht beperkt zich niet tot de aanschaf van de auto maar is ook van toepassing op onder andere het onderhoud, de rente, de verzekering en de verkoop van de auto aan het einde van het contract

Niet overtuigd van dit voordeel? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend vergelijk

Wij denken graag met u mee over de voor u beste oplossing. Maak een afspraak met onze lease specialisten voor meer informatie of een offerte. Dit kan via 088-7307572 of gebruik ons contactformulier.

Top