Bleeker Lease is onderdeel van de Bleekergroep

Bleeker Lease

Bleeker Lease : Uw persoonlijke mobiliteitspartner in Twente

Bij ons staat niet de auto maar u als ondernemer met al de specifieke eisen & wensen van uw onderneming centraal. Er zit geen verschil in onze auto’s en die van andere leasemaatschappijen. Het verschil zit in onze aanpak. Wij zijn net als u ondernemer en begrijpen dat flexibiliteit en creativiteit noodzakelijk zijn om succesvol te zijn. Ook als dit betekent dat je hiervoor “ out of the box “moet denken. Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op om te zien hoe wij uw mobiliteit samen opnieuw vorm kunnen geven.

Interesse in een kort contract met een jong gebruikte auto én lage bijtelling? Kies voor een van onze release auto’s!

Alle merken voor een scherpe prijs!

Doordat wij landelijk groot inkopen op alle componenten van het leasecontract zijn wij volledig merk onafhankelijk. Wij kunnen dus elk merk en model leveren voor een scherpe prijs. Bovendien hebben wij veel kennis in huis waarmee wij u altijd van een goed en eerlijk advies kunnen voorzien. Behalve kennis over personenwagens is er ook specialistische kennis aanwezig over bedrijfswagens en de inrichting en eventuele ombouw ervan. Indien u dit wenst regelen wij alles voor u!

Wij hebben regelmatig acties, aanbiedingen en nieuws op lease- en mobiliteitsgebied. Om op de hoogte te blijven schrijft u zich eenvoudig in voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Direct een afspraak plannen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Top

Contact

Top
Top